۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۳ تير

روز خوش TDC دردانشگاه اصفهان

روز خوش TDC در دانشگاه اصفهان به همت حوزه معاونت آموزشی دانشگاه و دانشکده . علوم تربیتی و روانشناسی برای اعضای هیات علمی نو استخدام برگزار شد.

روز خوش TDC در دانشگاه اصفهان به همت حوزه معاونت آموزشی دانشگاه و دانشکده . علوم تربیتی و روانشناسی برای اعضای هیات علمی نو استخدام برگزار شد.

 

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر رسول رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این مراسم اظهار داشت: انسان امروز در عصر پیچیدگی جهان قرار گرفته است. وی از جمله مسائل پیچیده در عصر حاضر را بحث آموزش دانست و افزود: فرصت های آموختن و آموزش دادن را باید غنیمت بشماریم. برای اندیشیدن  و انتقال مفاهیم نیاز به آموزش های جدی و افکار درستی داریم. دکتر رکنی زاده تصریح نمود: در پژوهش های جدی افرادی موفق هستند که آموزش دهنده های خوب و جدی باشند.

وی همچنین بیان داشت: معلمی شغل نیست بلکه حرفه است و مهم ترین کار معلم پرورش افکار دانشجویان است به طوری که اعتماد به نفس دانشجو را افزایش داده و راه درست زیستن را به او بیاموزیم.

دکتر رکنی زاده در پایان با بیان داستان های آموزنده از مثنوی مولوی اظهار امیدواری نمود که توفیق معلمی و عشق به آموختن در دل همه مانند یک چراغ روشن نگاه داشته شود.

در ادمه دکتر حیدری معاون پژوهشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی نیز ضمن معرفی این مرکزاظهار داشت: مرکز توسعه صلاحیت های حرفهای تدریس (TDC)  دانشگاه اصفهان در اردیبهشت ماه 1397 در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی این دانشگاه تأسیس شده است.

هدف محوری این  مرکز، بهبود کیفیت آموزش و تدریس در دانشگاه و ارائه خدمات علمی در زمینه آموزش و تدریس به سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در سطح منطقه و کشور است. از سوی دیگر، این مرکز می تواند با بهره گیری از توان نیروهای متخصص دانشگاه اعم از اعضای هیأت علمی و کارشناسان، علاوه بر خدمت رسانی به جامعه، در مسیر کارآفرینی برای دانشجویان و دانش آموختگان حوزه های مرتبط نیز گام بردارد.

 وی همچنین تصریح نمود:  تلاش در جهت حفظ و ارتقاء جایگاه آموزش در دانشگاه،ارتقاء صلاحیت های حرفه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه و دیگر دانشگاه های متقاضی در حوزه آموزش و تدریس،زمینه سازی و پشتیبانی جهت استفاده از فناوری های نوین به منظور ارتقاء کیفی تدریس در دانشگاه ها،ایجاد و جمع آوری منابع دیداری- شنیداری مفید در حوزه آموزش و تدریس،تدوین ساز و کارهای علمی در فرایند جذب اعضای هیأت علمی از حیث توانمندی آموزشی و ارائه خدمات مشورتی در زمینه پایش و ارزشیابی کیفیت تدریس در دانشگاه به حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و تولید دانش و ایجاد امکان دسترسی به آخرین یافته های علمی در زمینه آموزش و تدریس برای متقاضیان سراسر کشور را از جمله اهداف مرکز توسعه صلاحیت های حرفه ای تدریس(TDC) است.

 
 

همچنین خانم دکتر اسفیجانی مدیر مرکز TDC دانشگاه نیز ضمن ارایه گزارش مبسوطی از فعالیت های این مرکز اظهار داشت: اولین اولویت این مرکز توانمند سازی اعضای هیات علمی است. در این خصوص کارگاه های سطوح سه گانه تدریس طراحی شده است. سطح یک برای سال اول و دوم استخدام ، تمدید قرارداد و گذار از مرتبه استادیاری به دانشیاری الزامی است. کارگاه سطح دوم نیز برای ارتقا به مرتبه دانشیاری الزامی است و در نهایت کارگاه سطح سه برای ارتقا به استاد تمامی الزامی است و مواردی مانند رویکرد نوین تدریس،دیالوگ و اشتغال آفرینی و کارآفرینی در این کارگاه مطرح می شود.

دکتر اسفیجانی در ادامه تصریح نمود: فعالیت های این مرکز فراتر از دانشگاه اصفهان است و دانشگاه هایی مانند قم،شهرکرد و صنعتی متقاضی برگزاری کارگاه هستند.

گفتنی است، برای کارگاه سطح یک، دکتر میرشاه جعفری،دکتر محمد حسین حیدری،دکتر احمد عابدی،دکتر فریدون شریفیان، برای کارگاه های سطح دوم: دکتر محمد رضا عابدی،دکتر امیر قمرانی،دکتر برات دستجردی و دکتر اسفیجانی و در کارگاه سطح سوم نیز: دکتر احمدرضا نصر، دکتر محمدرضا نیستانی، دکتر پریسا نیلفروشان و دکتر علی صفری تدریس می کنند.

 

دکتر سید محسن طباطبایی منش مدیر برنامه ریزی و نظارت آموزشی نیز در این مراسم خواستار دقت اعضای هیات علمی نو استخدام به مقررات آموزشی شد و اظهار داشت: مواردی مانند ترفیع سالانه، فرم های ارزشیابی، رعایت آیین نامه های سایت آموزش، نحوه حضور و غیاب،نحوه اداره کلاس و رعایت مقررات و شیوه نامه ها باید مورد توجه ودقت قرار گیرد.

دکتر طباطبایی منش در ادامه خواستار رعایت آیتم های پژوهشی و آموزشی برای ترفیع سالانه اعضای هیات علمی جدید شد و بر دقت و توجه آن ها در این خصوص تاکید نمود.

دکتر حسن پور مدیر امور آموزشی دانشگاه نیز ضمن معرفی برنامه های این مدیریت اظهار داشت: آموزش دانشگاه در طول یک سال گذشته متاثر از شرایط ویژه کرونا بوده است به همین خاطر به لحاظ ارایه دروس و ضوابط آموزشی از ذکاوت و تیز هوشی لازم باید برخوردار بود.

وی در ادامه تصریح نمود: اعضای هیات علمی علاوه بر رسالت آموزشی باید در تزریق انگیزه ، امیدواری و نشاط در بین دانشجویان اهتمام ورزند.

دکتر حسن پور همچنین بر رعایت ضوابط و انضباط آموزشی تاکید و خواستار رعایت شیوه نامه ها و آیین نامه های آموزشی از سوی اعضای هیات علمی به خصوص اعضای جدید شد

 

همچنین دکتر محمدرضا عابدی رییس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی نیز در خصوص فلسفه نام گزاری روز خوش TDC اظهار داشت: این روز از آن جهت خوش است که ما دور هم جمع شده و از ایده های یکدیگر بهره می بریم. امروز آموختیم که نمی دانم ها را قضاوت نکنیم بلکه آن را به کشف آرسته نماییم و از کشف و دانستن در جهت درک استفاده کنیم. وی تصریح نمود: TDC فرصتی است که دور هم جمع شویم و یک بار دیگر نمی دانم را تکرار کنیم تا به درک واقعی برسیم.

شایان ذکر است در پایان دکتر میرشاه جعفری استاد دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ضمن جمع بندی مباحث مطروحه اظهار داشت: نوسازی و دوباره سازی تجارب به منظور هدایت و کنترل تجربیات بعدی است.

وی با اشاره به جمله ای از کانت، هنر تعلیم و تربیت و هنر مملکت داری را بسیار سخت دانست و تصریح نمود: اعضای هیات علمی ما باید به مرحله خودکفایی نسبی برسند تا از عهده این کار سخت برآیند.  دکتر میرشاه جعفری در ادامه بر ارزیابی تجارب از طریق واررسی و بررسی منطقی تاکید نمود و گام بعدی را تامل دانست و افزود: ما از تامل در تجربیات می توانیم بیشتر یادبگیریم. در نهایت فضایی دوستانه ایجاد کنیم و با حرف زدن، تجربه های خود را به اشتراک بگزاریم.

گفتنی است در این مراسم دکتر فریدون شریفیان چند منبع مفید مطالعاتی برای روش تدریس را معرفی و در ادامه دکتر آلگونه در خصوص تجربه زیسته تدریس صحبت  و این موضوع را با بیان شیوا تحلیل و تفسر نمود. این برنامه از ساعت 8 صبح تا 12:30 روز سه شنبه 5 اسفند با حضور 22 نفر از اعضا هیات علمی نو استخدام، در محل سالن اجتماعات مهمانسرای دانشگاه برگزارشد.   

 
 
تاریخ:
1399/12/06
تعداد بازدید:
1114
منبع:
Powered by DorsaPortal